STRUČNJAK U STEM PODRUČJU

JEDAN OD NAŠI NAJBOLJIH FIZIČARA PRIJAVIO SE ZA ČLANA SKUPINE ZA KURIKULARNU REFORMU Ivica Puljak pohvalio se na Facebooku

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.04.2017. u 18:13

Zagreb, 010916.
Novinarski dom.
Predizborno suceljavanje kandidata za buduce ministre obrazovanja politickih stranaka i koalicija odrzano je u Novinarskom domu. Suceljavanje je organizirala inicijativa GOOD.
Na fotografiji: Ivica Puljak (Pametno).
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Jedan od naših najboljih fizičara, te profesor na FESB-u u Splitu i voditelj iznimno uspješne skupine splitskih fizičara koji su u CERN-u, Ivica Puljak iz stranke Pametno, objavio je na svom Facebook profilu da se prijavio za člana Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme.

'Da sve bude transparentno, evo objavljujem da sam se prijavio za člana Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme, kao stručnjak u STEM području', napisao je Puljak.

 

U svojoj prijavi navodi da se javlja kao stručnjak iz područja prirodoslovlja, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Podsjetimo, ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je javni natječaj za voditelja i dvanaest članova Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme.

Boris Jokić, nekadašnji voditelj radne skupine za kurikularnu reformu, prije nekoliko dana potvrdio je da će se ponovo prijaviti za voditelja.

ELIPSO

Izdvajamo