NATJEČAJ

JOSIPA RIMAC USKORO POSTAJE DIREKTORICA NACIONALNOG PARKA KRKA? Državna tajnica i bivša kninska gradonačelnica potvrdila da se kandidirala za funkciju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.01.2019. u 10:33

Sibenik, 070115.
Celnici HDZ-a Sibensko kninske zupanije Ante Kulusic , Josipa Rimac i Goran Pauk sa celnicima koalicijskh stranaka odrazali su konferenciju za medije povodom predsjednickih izbora.
Na fotografiji: gradonacelnica Knina Josipa Rimac.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / Hanza Media

Josipa Rimac

Josipa Rimac, aktualna državna tajnica u Ministarstvu uprave i bivša dugogodišnja kninska gradonačelnica najizglednija je nova ravnateljica Javne ustanove Nacionalni Park Krka. Tko će postati novi ravnatelj znat će se, kako za šibenski portal Tris kaže član Upravnog vijeća NP Krka i šef Županijskog odbora HDZ-a šibensko-kninske županije Nediljko Dujić, početkom veljače.

Aktualni ravnatelj NP Krka Krešimir Šakić izabran je na tu dužnost u veljači 2015., a prijavio se i na novi natječaj s ambicijom da konkurira za drugi mandat.

Osim Šakića, kandidirale su se i Josipa Rimac, ali i ravnateljica Studentskog centra u Šibeniku Nella Slavica.

Spekulira se kako je za tu atraktivnu sinekuru bio zainteresiran i direktor Zelenog grada Novica Ljubičić.

Rimac je za 24 sata potvrdila da se kandidirala. - Razumijem vaš interes, ali biti kandidat znači samo mogućnost biti odabran. Tu će odluku donijeti struka kad vide sve programe i planove svih kandidata za ravnatelja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo