SUČELJAVANJE

Jutarnji Vas poziva: Pitajte Milana Bandića i Ivu Josipovića sve što želite!

 Dragan Matić/CROPIX

ZAGREB - Jutarnji u četvrtak u 12.30 sati sučelit će predsjedničke kandidate Milana Bandića i Ivu Josipovića. Dvojica preostalih kandidata u predsjedničkoj utrci, jedan na jedan, odgovarat će na niz vrućih pitanja, a jedna od tema bit će i njihov međusobni odnos. Naime, njih dvojica prošli su put od stranačkih kolega do ljutih protivnika u borbi za uspon na Pantovčak.

Najzanimljivije detalje sučeljavanja moći ćete pročitati u subotnjem broju Jutarnjeg lista, a video snimku sučeljavanja moći ćete pogledati na portalu Jutarnji.hr.

Pored toga, sučeljavanje će uživo pratiti i grupa građana koji će na kraju dati svoju ocjenu uvjerljivosti, komepetntnosti i duhovitosti svakog od kandidata. Njihove stavove i reakcije također ćete moći pročitati i pogledati u tiskanom i internetskom izdanju Jutarnjeg.

I na kraju, registrirane čitatelje portala jutarnji.hr ponovno pozivamo da u komentarima pod ovaj tekst ostave svoja pitanja za predsjedničke kandidate, a dio njih po izboru redakcija bit će postavljena Josipoviću i Bandiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 07:22