POPULARNI POLITIČARI

KOLINDA I CLINTON IZAZVALI POMUTNJU: 'Hvala bogu da imamo političare koji pričaju engleski. Pipl mast trast as'

 Facebook

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prije četiri dana otputovala je u radni posjet New Yorku gdje je posljednji susret s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom izazvao potpunu pomutnju na Facebooku.

Naime, Kolinda se dosad susrela s glavnim tajnikom UN-a Ban Ki-moonom u New Yorku i to nakon što je održala govor na otvaranju UN-ove tematske rasprave na visokoj razini o jačanju jednakosti spolova te osnaživanju položaja žena i djevojčica za transformacijsku razvojnu agendu za razdoblje poslije 2015. godine.

Dva dana nakon, obišla je muzej moderne umjetnosti MoMa, pa posjetila Hrvatsku župu Sv.Ćirila i Metoda i Sv.Rafaela gdje je nakon mise, provela je vrijeme u razgovoru i druženju s župljanima.

Predsjednica je četvrtog dana u New Yorku govorila na konferenciji o jednakosti spolova u organizaciji Zaklada Clinton i Gates, nakon čega se susrela s bivšim predsjednikom SAD-a Clintonom.

Sve svoje aktivnosti uredno je u obliku fotografija objavila na svojoj službenoj Facebook stranici, no posljednji susret izazvao je opće oduševljenje njezinih fanova.









- Hvala bogu da ima naših političara koji pričaju engleski. Pipl mast trast as - glasio je komentar ispod njezine fotografije koji je prikupio najviše lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:39