O ČEMU SU RAZGOVARALI?

KOLINDA 'Josipović me nazvao nakon pobjede, a Milanović nije. Ako to ne učini, ja ću njega nazvati'

Svega nekoliko sati nakon što je izabrana za novu predsjednicu, Kolinda Grabar Kitarović za Novu TV otkrila je da joj premijer Zoran Milanović nije čestitao te da će ga sama nazvati ako je ne nazove u nekoliko sljedećih dana.

Aktualni predsjednik Ivo Josipović ju je pak nazvao i čestitao.

- Razgovarali smo vrlo kulturno, vrlo civilizirano, vrlo normalno, razgovarat ćemo i dalje. Ja cijenim njegov rad kao bivšeg predsjednika Republike Hrvatske. Cijenim isto tako njegove birače koji su dali glas njemu u ovome krugu. Kao što sam rekla, ne želim biti isključiva nego uključiva. Želim okupljati, a ne dijeliti. Krenut ćemo polako u razgovore o jednoj normalnoj, civiliziranoj predaji Ureda - izjavila je Grabar Kitarović za Novu TV za koju je svoje dojmove otkrio i suprug novoizabrane predsjednice, Jakov Kitarović.

Rekao je da u niti jednom trenutku nije sumnjao u njezinu pobjedu i svjestan je, kaže, da njihovu obitelj čekaju velike promjene.

- Jedan izuzetan osjećaj je biti suprug jedne ovako velike supruge i ja sam vrlo ponosan na nju i na njezin uspjeh - izjavio je Kitarović. Na pitanje kako će se on i djeca naviknuti na novi način života i na članove osiguranja, rekao je da će se na njih naročito morati naviknuti i oni i djeca.

- Svi oni će naravno biti dio naše obitelji. Želimo biti blizu mame njihove kako bismo bili svi skupa na okupu - izjavio je Kitarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:32