RAT KUHARA U BEŽANCU

Križanec: 'Stephan i ljubavnica orgijali su u dvorcu' Macchi: 'Mi smo zaljubljeni'

Snimao sam sve što su radili i govorili u dvorcu, kaže vlasnik dvorca Bežanec

ZAGREB - Već danima traje trakavica o sukobu Siniše Križanca i Stephana Machhija. Jedan drugoga do sada su optuživali za prevaru, a jučer je njihov sukob kulminirao kad su u svoj rat bez milosti upetljali seksualne igrice, noćne orgije u dvorcu, čak i podvođenje recepcionarke, inače 23-godišnje studentice hotelijerstva D. H. koja je nakon izbijanja ove svađe pobjegla iz dvorca i promijenila broj mobitela jer s obojicom ne želi više imati posla.

Nudili recepcionarku

“Visokopoštovani Mr. Sreten, izuzetna nam je čast i neopisivo zadovoljstvo što će vaša plemenita duša i ćelava glava s pretpostavljamo pomalo dlakavom guzicom boraviti, papati, a i kakati nekoliko dana kod nas.

Neopisivo smo ushićeni što našu glavnu glumicu (recepcionarku) pozivate k nama s Vama. Na Vašu žalost moramo Vas razočarati i reći da naša dama iz recepcije nije u mogućnosti boraviti s Vama kod nas, osim ako ste voljni platiti za nju punu cijenu... Smatramo da ste shvatili da ste svojim primjerenim ponašanjem i međuljudskim sranjima koja inače izgovarate dobili sedam dana punog pansiona u Vašem kao i našem hotelu Bežanec”, stoji na službenom memorandumu dvorca koji je Stephanova partnerica Angelika Kolarić poslala kao odgovor na rezervaciju stalnom klijentu iz jednog trgovačkog centra.

- A kad je čovjek došao, tražio je da recepcionarka spava s njim u sobi. To je strašno, a svima njima je to bilo smiješno - priča Križanec.

- Ali, morate znati još nešto važno. Stephan je ostavio svoju ženu s dvoje djece, a partnerica Angelika mu je zapravo ljubavnica. Shvatili smo to kad smo tijekom nekoliko noći, mimo naše volje, po dvorcu svjedočili njihovim seksualnim orgijama. Naime, kako nije bilo gostiju, oni su se sami zabavljali - dodaje Križanec.

Kopirao poruke

- Angelika se oblačila u krinolinu grofice ili odoru hotelske sobarice, a Stephan u svoju vojnu uniformu iz doba dok je radio u UNPROFOR-u ili u oklopu srednjovjekovnog ratnika koje su posuđivali iz fundusa HNK-a za svoje perverzije - nastavlja Križanec.

- Onda su se natjeravali po dvorcu i igrali se skrivača, ponekad čak i goli, a pronalazili bi se tako što su jedno drugome ostavljali poruke po cijelom dvorcu koje sam kopirao i šaljem ih sad u privitku. Radi zaštite renomea dvorca i moje osobno, snimio sam sve što rade i govore, i neće mi preostati ništa drugo nego te snimke dati u javnost kao zadnje rješenje - zaprijetio je Križanec.

Pokrenuo rastavu

“Zovem se Angelika i ako želite prijateljicu dobra srca, na pravom ste mjestu. Ne spadam u grupu fatalnih ljepotica koje samo zatrepću okicama i dobiju što god požele. Ali sam divna prijateljica i jamčim vam da ću se uvući pod kožu, a da nećete ni primijetiti”, stoji u jednoj od poruka koje nam je proslijedio Križanec, a u odgovoru Macchijevim vlastitim rukopisom stoji:

“Visokopoštovana gđa Angelika, tražim prijateljicu i mislim da bi se mogli dogovoriti. Slijedi moj gms... Nestrpljivo očekujem Vaš poziv, Stephan. Mmmmmm...”

- Moj privatni život se nikoga ne tiče i ovo je otišlo predaleko. Križanec je gad koji ne bira sredstva kako bi nam uništio ugled u javnosti. Nikad nisam komentirao privatni život i neću, ali sada moram reći da s mojom suprugom ne živim već neko vrijeme i pokrenuo sam razvodnu parnicu koja još traje. S Angelikom sam već godinu dana, lijepo nam je, zaljubljen sam i to se nikoga ne tiče - poručuje Stephan i priznaje još i svoju ljubavnu aferu usred poslovnog skandala.

Njegova partnerica Angelika dodaje:

- Križanec je bolestan i ovo sve nam radi jer želi samo publicitet i iživljava se nad nama u poslovnim problemima. Nikakve mi orgije nismo radili, nego normalno komunicirali kao dvoje zaljubljenih ljudi, a potvrdu rezervacije s vulgarnim rječnikom koju vam je dao nikad nije trebala izaći u javnost jer je to interna korespondencija s našim prijateljem koja se nikoga ne tiče.

- Mene su prozvali da je kod mene bio kupleraj i da su morali popravljati raštimane krevete od razularenih gostiju, a njih je dvoje skorojevića u svom dokoličarenju od mog dvorca napravilo mjesto za orgije - uzvraća Križanec.

Urušio im se život

- Stephan i ja proživljavamo pravu noćnu moru, urušio nam se život, a mi samo želimo u miru, mimo medija, pošteno raditi i riješiti svoje probleme - poručuje Angelika koja je zajedno sa Stephanom javnosti na kraju uputila otvoreno pismo u kojem, među ostalim, kažu kako su otišli od Križanca jer im je jedina opcija bila svađati se, psovati ili potući.

- Potpisali smo krivi ugovor i vjerovali mu na riječ, ruku i slatkorječivost. On se od početka prezentirao kao vlasnik dvorca, to čini i danas, a na kraju smo sve ugovore potpisali s njegovom kćeri Gordanom kao direktoricom - kažu Angelika i Stephan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:39