STUDIO I IQ

MEGAPAKET Ovog petka Jutarnji izlazi s čak dva besplatna priloga na ukupno 103 stranice

Magazin Jutarnji IQ prodan je prošli tjedan u više od 70.000 primjeraka

Nakon prošlotjednog uspjeha prvog broja enigmatskog magazina Jutarnji IQ koji je prodan u više od 70 tisuća primjeraka, u sutrašnjem broju Jutarnjeg lista stiže novi primjerak s još izazovnijim zadacima. Jutarnji list petkom svojim čitateljima donosi čak dva besplatna priloga na ukupno 103 stranice - Studio i IQ.

Inače, Jutarnji IQ osmislili su vrhunski autori i urednici. Najbolji majstori enigmatike sastavili su najteže i najizazovnije zadatke, zagonetke, mozgalice i testove.

U magazinu ćete pronaći više od 200 vizualnih smicalica i priča kojima treba odgonetnuti kraj, logičkih i matematičkih zadataka čije rješavanje predstavlja najbolji i najzabavniji fitness za mozak.

Na 32 stranice najpametnije zabave uživajte u najboljim križaljkama, rebusima i labirintima, mozgalicama, slagalicama i logičkim smicalicama.

Studio, pak, tradicionalno donosi aktualne priče s malih ekrana, a u ovom broju smo razgovarali s glumcima Leonom Lučevom i Barbarom Nolom, voditeljima Davorom Meštrovićem.... Oba priloga potražite u sutrašnjem megapaketu Jutarnjeg lista. Sasvim besplatno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:53