FORUM MLADIH SDP-a

MILANOVIĆ GOVORIO ČAK DVA I POL SATA 'Pobijedit ćemo! Ljudi se još sjećaju HDZ-a, a ORaH ne razumiju'

 AFP

VELI LOŠINJ - Predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović objašnjavao je danas članovima Ljetne škole Foruma mladih SDP-a u Velom Lošinju politiku Vlade, uz glavnu poruku da vjeruje u izbornu pobjedu jer će birači ipak, kad dođu na sama glasališta, između konkurencije na ljevici i SDP-a, kao organizirane stranke sa širokom infrastrukturom, ipak birati SDP, javlja Novi list.

To je na neki način njegov odgovor na rast rejtinga OraH-a, koji u nekim područjima i prestiže SDP i doseže čak 25 posto podrške.

Zoran Milanović u Veli Lošinj na tradicionalnu Ljetnu školu stranačke mladeži došao je izravno iz Bruxellesa, ali njegove mlade stranačke kolege više su zanimala pitanja o radu Vlade nego o međunarodnoj politici.

Govorio je skoro dva i pol sata, odgovarajući na desetke pitanja, od porezne politike, pogotovo PDV-a u turizmu, do konkurencije na političkoj sceni.

A Milanović se u svom govoru najčešće vraćao na HDZ i njegovu negativnu ostavštinu dok je za OraH rekao da građani znaju da je to stranka, barem zasad, bez infrastrukture te će građani sigurno ponovno glasati za SDP.

Skup je bio zatvoren za javnost i Milanović nije davao izjave.

On u Veli Lošinj dolazi već godinama i svaki put forumašima posveti jedan dan jer mu je taj dio stranačke baze izuzetno bitan. Trebao je biti prisutan na otvaranju skupa u subotu, ali je bio u Parizu i Bruxellesu, a - kao i obično - neće se na području PGŽ sresti niti sa šefom ŽO SDP Zlatkom Komadinom, koji dolazi tek na zatvaranje Ljetne škole, u utorak, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 12:36