SLIJEDI OBDUKCIJA I IDENTIFIKACIJA

NA POPULARNOM PULSKOM ŠETALIŠTU PRONAĐENE LJUDSKE KOSTI Riječ je o posmrtnim ostacima osobe čiji je nestanak prijavljen još prije sedam godina?

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Na Verudeli, pulskom šetalištu, pronađene su ljudske kosti, a pretpostavlja se da se radi o jednoj od nestalih osoba 2013. godine. Policija zasad nema informacije o identitetu osobe, a kosti je pronašao jedan šetač.

- Istarska je policija u ponedjeljak oko 15.15 sati zaprimila dojavu da je jedan građanin prilikom šetnje na pulskoj Verudeli pronašao ljudske kosti. Policijski službenici obavili su očevid te je utvrđeno da se u šumskom dijelu između Verudele i uvale Sccorgiana nalaze kosti ljudskog porijekla, koje su izuzete i odvezene na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i identifikacije, poručili su u istarskoj policiji.

Inače, pretpostavlja se da se radi o jednoj od tri osobe - dvojici muškaraca ili jednoj ženi. Dvije su evidentirane u Nacionalnoj evidenciji za kojima se traga od 2013. godine. Te je godine iz kuće u Nazorovoj ulici 26. svibnja nestala žena rođena 1966. godine. Nepuna dva mjeseca kasnije, 6. srpnja 2013. s adrese u Tomasinijevoj ulici na Verudi nestao je muškarac rođen 1956. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:33