NOVI MISTERIJ U DALMACIJI

Nakon Antonije Bilić nestala i 51-godišnja Splićanka u Bisku. Od jučer je traže pripadnici GSS-a!

I. Č. se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u utorak poslijepodne udaljila iz obiteljske kuće svojega brata
Dubrovnik, 031008.Nakon sto je helikopter Hrvatske vojske pregledao sa infracrvenim kamerama brdo Srdj povise Dubrovnika , ekipa Gorske sluzbe spasavanja uputila se prema brdu, gdje je obavljen pregled teritorija koji je siguran od mina , u potrazi za nestalom australkom Britt Lapthorne..Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubašić / CROPIX

U noći s utorka na srijedu pripadnici stanice Gorske službe spašavanja iz Splita pozvani su u potragu pokraj Biska, gdje je u utorak poslijepodne nestala 51-godišnja I. Č., koja se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima udaljila iz obiteljske kuće svojega brata, piše Slobodna Dalmacija .

- Radi se o ženi koja živi u Splitu i koja je došla k svojem bratu u Bisko. U utorak oko 17 sati je nestala i nikakva potraga organizirana od obitelji i mještana Biska nije urodila plodom. Na terenu (srijeda poslijepodne) imamo 36 ljudi, od čega je 27 ljudi iz GSS-a Split. Pretražili smo veliki dio terena, a u potragu je sat vremena bio uključen i helikopter, koji je iz zraka pretraživao područje.

Žena je posljednji puta viđena pokraj zaseoka Bulati, no nažalost još je uvijek nismo pronašli. U slučaju da je ne pronađemo do večeras, potragu ćemo nastaviti u četvrtak ujutro, jer je nakon dolaska mraka nemoguće obaviti kvalitetno pretraživanje terena. I dva potražna psa su nam pomogla u pretraživanju terena, no za sada bez uspjeha - kazuje Goran Gabrić iz splitskog GSS-a, vođa akcije traganja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 17:18