Krv (ni)je voda

Reprezentativac će navijat za Hajduk dok mu brat igra za Dinamo, a uskoro se i ženi. Mladoj se nosi bijela boja

 Tom Dubravec/Cropix

Hrvatski košarkaški reprezentativac i član Splita Toni Perković (25) deklarirani je navijač Hajduka, a njegov mlađi brat Mauro (21) je nogometaš Dinama. Opet će se naći na suprotnim stranama u subotnjem derbiju ‘bijelih‘ i ‘modrih‘. Makar ovaj put bek ‘žutih‘ Toni (ove sezone često baš playmaker) neće moći na Poljud kao što rado napravi, a zbog toga što je s momčadi Splita na putu. U petak su igrači trenera Slavena Rimca bili gosti Dubrovnika u hrvatskoj, pa su u nedjelju na Uskrs u Beogradu i gosti Mege u regionalnoj ligi.

image

Toni Perković

Nikola Vilić/Cropix

U jednom razgovoru pitali smo Tonija svojedobno ima li zadirkivanja između brata i njega na račun navijačke pripadnosti.

- Nije to neko zadirkivanje. Pokušavam ga usmjeriti na neke stvari, ali on je baš zapeo za Dinamo. Meni je drago zbog toga što je u Dinamu, ali ako Hajduk dobije, onda ga malo ‘podbocnem‘ – otkrio je tada Toni.

image
Damir Krajač/Cropix

A Toni se uskoro i ženi. Zaručio se krajem prošle godine za Nikolinu Kuliš. Njegova zaručnica redovno dolazi na domaće susrete košarkaša Splita, na Gripama.

Već se lagano čuju i svadbena zvona, na ljeto bi jedno drugom trebali reći da. A predivna buduća mlada je već odradila jednu djevojačku večer, od izgleda više njih (napisala je na Instagramu part 1). U bijeloj vešti, naravno. Nosi joj se bijela boja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:38