PREMIJER NA OTOKU

NEOBIČAN DOČEK ZA PLENKOVIĆA NA KORČULI Dočekao ga je čovjek sa zanimljivim natpisom, počeo je i urlikati, a onda se umiješala policija: 'Pustite me!"

 

Službeni posjet premijera Andreja Plenkovića Korčuli jedva da je započeo, a već se dogodio incident zbog kojeg je reagirala i policija, javlja Dnevnik.hr.

Čim je Plenković sišao s policijskog glisera u Korčuli, jedan je muškarac počeo uzvikivati "Živio ćaća!", a visoko iznad glave držao je papir na kojem je pisalo "Ćaća".

Policajci su, čini se, zaključili da muškarac ozbiljno narušava javni red i mir, pa su odlučno djelovali i krenuli ga odvlačiti s mjesta događaja.

"Pustite me! Došao sam pozdraviti našeg ćaću. Živio ćaća!," uzvikivao je muškarac dok su ga policajci odvodili s tog mjesta.

Jedan od policajaca je rekao da je muškarac remetio javni red i mir.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković po dolasku u grad obišli su novoizgrađene operativne obale u trajektnoj luci Dominče, a kasnije su se sastali sa županom Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Korčule Andrijom Fabrisom.

Ministar Butković potpisat će ugovor za dodjelu bespovratnih sredstva za projekt "Rekonstrukcija lukobrana Puntin - luka Korčula", vrijedan 10,5 milijuna kuna. Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Korčule, Plenković i Butković posjetit će Velu Luku, gdje će Butković potpisati ugovor za projekt "Izgradnja pomorsko-putničkog terminala Vela Luka", vrijedan 111,2 milijuna kuna. Izjave za medije predviđene su nakon završetka potpisivanja ugovora, a Plenković će posjetiti i Centar za kulturu Vela Luka.

Korcula, 290719.
Predsjednik Vlade RH Andrej Plenkovicu posjetio je Korculu gdje ce sudjelovati na potpisivanju ugovora za gradnju luka.
Na fotografiji: Andrej Plenkovic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX
Plenković na Korčuli

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:28