PREPUCAVANJA U SDP-u

OBERSNEL SPUSTIO KOMADINI 'On bi valjda da šutke gledamo kako diletanti uništavaju ono što smo gradili 25 godina'

 
Vojko Obersnel
 Tomislav Krišto / CROPIX

Bura koju je izazvala poruka riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću "mijenjaj sebe ili program", koju je izrekao na blagdanskom druženju u stranci, ne stišava se, piše N1.

Podsjetimo, Obersnel je u četvrtak na blagdanskom druženju SDP-a u Rijeci, na kojemu je bio i Bernardić, rekao da nije zadovoljan stanjem u SDP-u.

- Evo, predsjedniče - ili mijenjaj sebe ili program, ili ćeš morati učiniti ono što te neki pozivaju da napraviš. To se ne odnosi samo na predsjednika, nego i na članove Predsjedništva, ali i Glavnog odbora. Pozivam vas da razmislite o onome što činite jer iduća godina će biti za sve nas još teža i bolnija ako se nešto ne promijeni, rekao je među ostalim Obersnel.

Komadina je u petak Obersnelu poručio da blagdansko druženje, koje je otvoreno za javnost, nije mjesto za stranačka prepucavanja.

- Mislim da je to stvar elementarne pristojnosti, ako ti je netko došao u goste, da se onda pristojno i ponašaš, rekao je Komadina i dodao kako svatko ima pravo na svoje mišljenje u stranci, ali ga treba i iznositi u stranci.

Nije dugo trebalo čekati odgovor Vojka Obersnela.

- Zanimljiv stav Komadine. Nepristojno je na blagdanskom domjenku reći istinu. Valjda je pristojno šutke gledati kako diletanti uništavaju ono što smo gradili 25 godina. Možda se predomislio pa sada hoće biti biskup, uzvratio je Obersnel stranačkom kolegi na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:45