OPET NA METI PLJAČKAŠA

OPLJAČKAN DEJAN LOVREN! Lopovi provalili u luksuzni dvoetažni stan hrvatskog reprezentativca, ukradeni novac i nakit, šteta je izuzetno velika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.06.2017. u 18:03

Osijek, 140617. Zupanijski sud u Osijeku. Sudjenje Zdravku Mamicu koji je osumnjicen da je uz pomoc obitelji i suradnika ostetio GNK Dinamo i drzavni proracun. Na fotografiji: Dejan Lovren dosao je danas na sudjenje kao svjedok.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

Dejanu Lovrenu, hrvatskom nogometnom reprezentativcu i zvijezdi Liverpoola, u noći sa srijede na četvrtak lopovi su provalili u dvoetažni stan na zagrebačkom Gornjem Bukovcu. Kako javljaju iz policije, ukradeni su novac i nakit, a neslužbeno se doznaje kako je materijalna šteta iznimno velika.

Inače, pljačka se dogodila samo nekoliko sati nakon što je Zdravko Mamić prekinuo suđenje u Osijeku na kojem je tog dana trebao svjedočiti i sam Lovren. Svjedočenje hrvatskog reprezentativca stoga je pomaknuto na 2. rujna.

Podsjetimo, Dejan Lovren i prije je bio meta pljačkaša. Još 2010. ukraden mu je automobil, a pljačkaši su tada opustošili i njegov stan.

Izdvajamo