SKANDALOZAN POSTUPAK

OTKAZ VOZAČU KOJI JE IZBACIO DJEVOJČICU IZ BUSA! Zbog krive karte ostavio je 12-godišnjakinju nasred magistrale

Najnevjerojatnije je da su putnici u autobusu gledali što se događa i nitko nije reagirao niti ponudio pomoć
 Facebook, CROPIX

Janu Kic (12) u utorak je vozač Croatia busa izbacio iz autobusa na magistrali između Rogoznice i Šibenika jer nije imala ispravnu kartu.

Djevojčica je u Rogoznici sjela na autobus za Zagreb, a na stanicu ju je otpratila teta, dok su je roditelji trebali dočekati na zagrebačkom autobusnom kolodvoru. Imala je povratnu kartu Čazmatransa i majci je preko telefona djelatnica Croatia busa čak dva puta potvrdila da neće problema i nepravila joj je rezervaciju.m

Ubrzo nakon što je autobus krenuo, šokirana i preplašena kći nazvala ju je i rekla da je vozač želi izbaciti iz autobusa.

- Rekao joj je da joj to nije karta za taj autobus te da može ili platiti novu kartu ili će izaći na idućoj stanici van, ispričala je majka djevojčice Marina Suručić Kic Radio Sljemenu. Budući da je kod sebe imala samo 50 kuna, a karta je koštala 158 kuna, njezina je majka vozača preko telefona zamolila neka je pusti da dođe do Zagreba te da će mu ona u Zagrebu platiti kartu. No vozač je bio neumoljiv.

- Kći me nazvala nakon nekoliko minuta plačući i nije mi uopće znala reći gdje se nalazi jer je izašla na ugibalištu bez ikakvih oznaka negdje na magistrali. U blizini nije bilo nikoga niti je mogla prijeći cestu. Pa kakav je to čovjek koji može dijete tako izbaciti van! Prihvaćam svoju krivnju što sam je poslala s tom kartom, ali sam dispečerki više puta napomenula da je riječ o karti Čazmatransa. Neshvatljivo mi je i to što se cijela scena dogodila u autobusu punom putnika od kojih se nitko nije sjetio pomoći i posuditi novac da plati kartu, zgrožena je gospođa Suručić Kic.

Vozač Croatia busa, koji je ostavio 12-godišnjakinju samu na magistrali, dobio je danas izvanredni otkaz, potvrdio je to Radio Sljemenu direktor Croatia busa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:33