MILLA I MILLI U AKCIJI

PAŠALIĆ OKRENUO NOVU STRANICU Bivši političar želi osvojiti Europu: 'Kseniji sam obećao da joj sa mnom nikada neće biti dosadno'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.11.2018. u 09:17

Zagreb, 250917.
Remete 63.
Ivic Pasalic okruzen spisima pripremljenim za skoro sudjenje.
Na fotografiji: supruga Ksenija i Ivic Pasalic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

 

Ivić Pašalić, nekad jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj, a danas poduzetnik, otkriva za novi broj Glorije kako ga je supruga Ksenija ohrabrila za proizvodnju dizajnerskog namještaja kojim planira osvojiti Europu, piše Gloria u novom broju.

- Kad sam se prije 33 godine vjenčao sa Ksenijom, rekao sam da joj mogu obećati samo jednu stvar: da joj sa mnom nikada neće biti dosadno. Obećanje sam održao jer iako smo oboje u pedesetima, upravo okrećemo novu stranicu u životu.

- U suradnji s timom hrvatskih produkt dizajnera počeli smo u našoj tvornici za preradu drva u Gradecu kod Vrbovca proizvoditi dizajnerski namještaj od vrhunskog domaćeg hrasta i oraha. S našim brendom Milla & Milli planiramo osvojiti domaće, ali i strana tržišta - kaže dr. Ivić Pašalić (58), nekad jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj, a danas predsjednik Nadzornog odbora u obiteljskoj tvrtki Mundus Viridis, u kojoj je Ksenija Pašalić (54) direktorica, a sin Domagoj (28), magistar korporativnih financija, član Uprave zadužen za financije.

Namještaj Milla & Milli predstavili su nedavno na zagrebačkom sajmu Ambienta, gdje je njihova kolekcija Offset dobila zlatnu plaketu Mobil Optimum za uspješan dizajn i primjenu materijala. Nedugo nakon toga, na Mjesecu dizajna u Ljubljani, njihova svjetiljka Ola osvojila je Big See Wood Award.

Kako su odlučili okrenuti novu stranicu, što znači ime njihovog brenda i tko im je bio prvi klijent te kakvi su im planovi za budućnost bračni par Pašalić otkrio je u novom broju magazina Gloria.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo