LAVINA KOMENTARA

PLJUŠTE REAKCIJE NA ŠKORINU KANDIDATURU Najzadovoljniji su birači desnice: 'Zagrabio je u kacu populizma, to mu može donijeti mnogo glasova'

 
Miroslav Škoro
 Ante Čizmić / CROPIX

Na društvenim mrežama predsjednička kandidatura Miroslava Škore izazvala je lavinu komentara.

Birači desnice iznimno su zadovoljni njegovim prvim nastupom, komentiraju kako je vrlo oštro i ozbiljno krenuo u predsjedničku kampanju te da je jasno i precizno naveo glavne boljke društva. Tumače kako više nitko Škorinu kandidaturu neće shvaćati neozbiljno, prenosi Slobodna Dalmacija.

Video popularnog pjevača uz komentar "DR. MIROSLAV ŠKORO - MOJ PREDSJEDNIK!" objavio je i neformalni glasnogovornik krajnje desnice Velimir Bujanec.

Saborski zastupnik Glasa Goran Beus Richembergh poručio je kako mora priznati da je Škoru podcijenio vjerujući da mu priča o kandidaturi služi u marketinške svrhe.

- To nipošto ne znači da mislim kako on nije ozbiljan kandidat. Štoviše. Zagrabio je u kacu populizma, izvorno je desničar, sklon je autokraciji i sve to može mu donijeti mnogo glasova. Uglavnom, relevantnost njegove kandidature samo govori kako se šanse da nam bude bolje i vedrije sve više smanjuju - zaključio je Richemberg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 13:32