POTPREDSJEDNIK SABORA

'POŠTUJMO ŽENE, ONE NAS ČINE BOLJIMA!' Brkić čestitao Dan žena: 'Hrabro stanimo protiv nasilja nad ženama i javno osudimo sve oblike diskriminacije'

 
Milijan Brkić
 Darko Tomaš / CROPIX

Častitku povodom Dana žena putem svoje Facebook stranice uputio je potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić.

U pažljivo sročenoj objavi, nije propustio naglasiti kako je uloga i doprinos žena u našem društvu neprocjenjiva te kako kao društvo moramo osvijestiti i najstrože sankcionirati svako nasilje nad ženama.

Čestitku prenosimo u cijelosti:

'POŠTUJMO SVE ŽENE, ONE NAS ČINE BOLJIMA I DAJMO IM POTPORU DA HRABRO SLIJEDE SVOJE SNOVE!

Drage majke, supruge, bake, kćeri, sestre, djevojke i prijateljice; DRAGE ŽENE sretan vam Međunarodni dan žena!

Uloga i doprinos žena u našem društvu je neprocjenjiva. Njihova ljubav, briga i potpora obitelji i najbližima je nemjerljiva. Žene su naš oslonac i nadahnuće i toga moramo biti svjesni tijekom cijele godine, a ne samo na današnji dan.

Svi zajedno trebamo dati veliku podršku svim onim samozatajnim i vrijednim majkama, ženama, sestrama i prijateljicama koje uz požrtvovnu brigu o obitelji hrabro slijede svoje snove i ostvaruju životne ciljeve i u poslovnom svijetu.

Kao društvo moramo osvijestiti i najstrože sankcionirati svako nasilje nad ženama i zaštiti ih, ne dopustiti da jednom žrtva postane opet žrtva. Hrabro stanimo protiv nasilja nad ženama i javno osudimo sve oblike diskriminacije žena.

Poštujmo njihov svakodnevni trud i napore koje čine kako bi mi živjeli u perspektivnijoj i boljoj Hrvatskoj. One su naš izvor života i vječna inspiracija. One nas čine boljima i daju nesebičnu ljubav i snagu kroz naša životna putovanja. Svojim ponašanjem i djelima iskažimo ženama zasluženu zahvalnost! Hvala vam od srca!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:57