HDZ-ov SKUP U POŽEGI

Premijerka Kosor posjetila svoju izbornu jedinicu: Milanović i društvo jedno govore, drugo misle, a treće rade

Predsjednica HDZ-a je poručila kako se treba sjetiti 'svega što je napravio HDZ, a što oni drugi'
Zagreb, 170911.Arena Zagreb.Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) odrzala je 14. Opci sabor u Areni Zagreb. Rijec je o izvjestajnom saboru HDZa za koji je predvidjen dolazak vise od deset tisuca izaslanika. Izaslanicima se obratila i predsjednica stranke Jadranka Kosor.Na slici: Jadranka KosorFoto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX

POŽEGA - Za razliku od Kukuriku koalicije naš program je javan, stvaran i mi javno govorimo što ćemo raditi u iduće četiri godine, a što nećemo. Oni jedno govore, drugo misle, a treće rade - izjavila je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na požeškom predizbornom skupu, uvjerena kako je upravo program njene stranke razlog zbog kojeg će birači dati povjerenje njenoj stranci.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Kosor je kazala kako HDZ neće smanjiti prava branitelja i obitelji, a navela je primjer kada je u SDP-ovom mandatu posao izgubilo 3500 policajaca, uglavnom branitelja.

- Među njima jedni kažu MMF , drugi kažu ne MMF, a mi jasno kažemo ne MMF-u. Mi sami znamo urediti svoju kuću - poručila je predsjednica HDZ-a.

Kosor je navela kako je proračun smanjen za 20 posto zbog provedenih racionalizacija, pa tako HEP danas ne duguje ništa, dok je prije dvije godine dugovao milijardu i 800 milijuna kuna. Usprotivila se najavama Slavka Linića, veli Kosor, o prodaji HEP-a što bi dovelo do poskupljenja struje.

- Ovo je trenutak kad se svi moraju prisjetiti što je radio HDZ, a što oni drugi - zaključila je Kosor, koju su na skupu pratili i Petar Čobanković i Franjo Lucić.

Jadranka Kosor je u Novskoj na skupu HDZ-a poručila kako joj treba još jedna pobjeda kako bi nastavila borbu protiv korupcije. Navela je uspjehe svoje vlade, a Kukuriku koaliciju je u Gradiški napala zbog 'dvostrukih mjerila'.

- Imaju i jednog koji je pobjegao s mjesta nesreće pa ga je hvatala policija... Činjenica je da se svakomu od nas može dogoditi prometna nesreća i alkohol u krvi, ali takvi ljudi nama ne mogu držati predavanja o moralu, časti, čestitosti. Mi na ta dvostruka mjerila ne pristajemo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 07:32