IZAŠAO IZ BOLNICE

PRETUČENI UMIROVLJENIK OTKRIO NOVE DETALJE 'Jedan se kasnije vratio bez maske, nisam mogao vjerovati što me pita, kao da se ništa nije dogodilo!'

Evelino Vale
 Marijana Banko / CROPIX

Umirovljenik Evelino Vale (67), kojeg su u nedjelju ujutro, dok je čuvao terasu pulskog kafića, brutalno napali trojica huligana, slomili mu ruku i rebra, nakon tri dana u pulskoj bolnici pušten je na kućnu njegu. Za RTL je otkrio nove detalje napada.

Naime, 20-ak minuta nakon napada jedan od napadača se vratio bez maske te pitao žrtvu kad se otvara kafić, kao da se ništa nije dogodilo.

- Pitali su kad se otvara kafić. Rekao sam u 8 i 30. I on počne na engleskom nešto muljati kao da ne razumije šta sam mu rekao. I onda se uhvatio, bacio ruku preko uha i kao na engleskom nešto priča nekome. Nisam vidio da ima mobitel. I onda me pitao jesam li nervozan, pa kako se osjećam... I nakon toga je otišao. Rekao sam da vojska to ne radi. Samo to - ispričao je Evelino i prokomentirao činjenicu da je napadačima određeno mjesec dana istražnog zatvora.

- Što mislim o tome? Ja bi ih zatvorio doživotno. Da ne prave gluposti drugim ljudima - rekao je za RTL.

Za otprilike mjesec dana Evelino će biti sposoban vratiti se na posao. U bolnici ga je posjetio i pulski gradonačelnik Boris Miletić, zgrožen huliganskim ispadom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:32