OPĆE ODUŠEVLJENJE

'PRONAĐITE OVOG ČOVJEKA I POKLONITE MU LJETOVANJE U HRVATSKOJ' Na Vladinom Facebooku objavljen briljantan video

 Screenshot

Na službenoj Facebook stranici Vlade RH jedan je korisnik postavio fantastičan video u trajanju od 4 i pol minute trojice mladića koji su dva tjedna u kolovozu proveli u Hrvatskoj i snimili sva mjesta koja su posjetili i zabilježili kako su se provodili.

Prema priloženom videu kojeg se ne bi posramila ni jedna PR agencija, mladići iz navodno Francuske sjajno su se zabavili u Hrvatskoj.

Autor videa, Pascal, sa svojim prijateljima i GoPro kamerom obišao je Zagreb, Split, Hvar, Zadar, Pag i NP-ove Krku, Paklenicu i Plitvička jezera i montirao ovaj fantastičan video koji prikazuje mnoge naše prirodne ljepote i bogatu turističku ponudu.

Prilikom objave njihovog videa na zidu Vlade korisnik je napisao: 'Za Ministarstvo turizma ili Turističku zajednicu: Ne znam je li vam ovo netko već poslao, ali nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku'.

Njegova objava dirnula je mnoge koji su komentirali da je ovo najbolja reklama za Hrvatsku dosad, a video je prikupio više od 5000 lajkova.

Na njegov post oglasila se i Vlada:

- Hvala ti što si ovo podijelio s nama. Slobodno to uputi i na adresu Ministarstva turizma: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Srdačan pozdrav!'

No odgovor vlade naljutio je korisnike Facebooka:

- Razočarao me ovaj odgovor. Jeste li svjesni da ste zaposleni i plaćeni da bi vi takve stvari odrađivali nakon što vam građanin skrene pažnju na informaciju? Da možda ja sam potražim i kako se zovu tri azijska prijatelja i u tri kopije s 50 kuna biljega dostavim vašim birokratima? Radite svoj posao! - ironično je prokomentirao korisnik koji je video objavio na zidu Vlade, na što su se kasnije iz Vlade ispričali.

- Zahvaljujemo još jednom uz mali 'update' - video smo proslijedili kolegama u ministarstvo i u HTZ. Slažemo da je odličan i žao nam je što ne možemo označiti i samog autora Pascala u ovom komentaru. Hvala i čekamo rasplet. Pozdrav svima s Markova trga! - napisali su iz Vlade.

Pogledajte video koji je zaradio toliko pozitivnih komentara:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:21