VIŠE NIJE U SELU

Razvratni župnik nestao iz Berka. Dio stanovnika i dalje ga brani, a dio traži da se utvrdi istina!

Svećenik čije su nastrane snimke danima šokirale hrvatsku javnost više nije među djecom u Berku

BERAK - Marko Tomušić, svećenik iz sela Berak kod Vukovara čiji slučaj s eksplicitnim snimkama seksualnih perverzija danima šokira hrvatsku javnost - od srijede je na godišnjem odmoru.

Prema onome što se moglo doznati, velečasni Tomušić na godišnjem će biti jedan ili dva mjeseca. Za to vrijeme u župi Berak zamjenjivat će ga drugi svećenik.

Podijeljeni seljani

Mještani Berka kažu i kako je odgođena prva pričest za 14-ero djece koja se u crkvi u Berku trebala održati u nedjelju. Vjernicima je rečeno da se odgađa na “nekoliko tjedana”.

Iako znatan dio mještana Berka tvrdi kako i dalje ne vjeruju u “sve što se piše” o njihovu župniku i pritom ponavljaju njegove zasluge u obnovi seoske crkve, drugi dio tamošnjih vjernika traži da se utvrdi istina u slučaju svećenika Tomušića.

Podsjetimo, Jutarnji list u posjedu je četrdesetak eksplicitnih fotografija i prijepisa razgovora velečasnog Marka Tomušića preko internetskog programa Skype, na kojima priznaje svoje pedofilske sklonosti.

Na fotografijama se vide tri plastična penisa s kojima se Tomušić “zabavlja”, a na pitanje poznanika “o čemu maštaš dok to radiš” odgovara “o onim dečkima iz škole”. Na njegovo pitanje “kako znaš koji bi to htjeli?” odgovara: “to se osjeti, vidi se u pogledu, u smiješku”. Poznaniku je potom rekao i da “nije siguran bi li se to ovdje usudio učiniti”.

Bio je pritom gol do pojasa, a preko torza je imao kožne remene povezane metalnom alkom. I uske tamnoplave hlače bile su prepravljene za nastrane aktivnosti: imale su izreze koji otkrivaju stražnjicu i spolovilo.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:41