TAMARA ČUBRETOVIĆ

SDP OSTAO BEZ JOŠ JEDNE RUKE U GRADSKOJ SKUPŠTINI ZAGREBA Bernardićeva bliska suradnica napustila stranku, karijeru nastavlja kod Bandića

 Damjan Tadić / CROPIX

Potpredsjednica zagrebačkog SDP-a i predsjednica SDP-ove mjesne ogranizacije Črnomerec Tamara Čubretović izašla je iz SDP-a, a političku karijeru nastavlja kod Milana Bandića.

Odlaskom Čubretović iz SDP-a klub stranke Milana Bandića u zagrebačkoj Skupštini dobio je još jednog člana. Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras potvrdio je informaciju o najnovijem transferu iz SDP-a prema Bandiću i kazao kako se "sada jasno vidi da će ubuduće zagrebački SDP biti žestoka oporba Milanu Bandiću".

- Oni koji su bili bliski Bandiću, a formalno članovi SDP-a, sada su odlučili izaći iz stranke i svoju političku sudbinu vezati za Bandića - kazao je Maras.

Čubretović je inače poznata kao zagrebačka SDP-ovka bliska Davoru Bernardiću, a kada je Bernardić s čelne pozicije u zagrebačkoj organizaciji došao na čelo stranke, Čubretović je u izborima za novog predsjendika podržavala kandidate bliske Bernardiću, dok je Marasu bila stranačka oporba.

Inače, Čubretović je treća osoba iz vrha zagrebačkog SDP-a koja je bliska Davoru Bernardiću, a ozašla je iz stranke i prešla kod Bandića. Prije nje kod Bandića su političku karijeru nastavili Radenko Tomić i Sanja Ožić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 01:24