'NANOŠENJE ŠTETE'

SDP-ovka kazneno prijavila Bernardića pa je Predsjedništvo izbacilo iz stranke

    AUTOR:
    • Marina Karlović Sabolić

  • OBJAVLJENO:
  • 30.05.2018. u 16:09

Pozega, 300118. Reportaza iz Gradskog kazalista Pozega koje ima pet zaposlenih, ali nijedan nije glumac. Na fotografiji: Tamara Puac predsjednica SDP-a Pozega. Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / HANZA MEDIA

Tamara Puač

Tamara Puač, kandidatkinja za predsjednicu SDP-ove organizacije u Požeško-slavonskoj županiji koja je podigla kaznenu prijavu protiv Davora Bernardića, u utorak navečer izbačena je iz SDP-a, piše Slobodna Dalmacija.

Odluku o isključenju zbog nanošenja štete stranci - istom onom razlogu zbog kojega je svojedobno Zoran Milanović izbacio Aleksandru Kolarić - donijelo je Predsjedništvo stranke, a nju na prvoj idućoj sjednici treba potvrditi Glavni odor SDP-a.

Riječ je o 39-godišnjoj Požežanki koja je prilično argumentirano tvrdila da stranački vrh, mimo SDP-ovog Statuta i propisanih izbornih pravila dozvoljava kandidaturu za predsjednika Požeško-slavonske organizacije SDP-a Mitru Obradoviću, čovjeku koji se prije dvije godine svojom voljom ispisao iz članstva stranke.

Predsjedništvo SDP-a izbore za novog čelnika SDP-ove organizacije u toj županiji, planirane u lipnju, otkazalo je do daljnjega.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo