DA TI SRCE PUKNE

Šime živi u teškim i nehumanim uvjetima, oglasio se i gradonačelnik Solina: ‘I mene je zateklo...‘

‘Pobrinut ću se da se sa strane Grada osigura smještaj, a s obzirom na vaš velik interes vidjeti način za prikupljanje donacija‘

Šime iz Solina

 Facebook

Dalibor Ninčević, gradonačelnik Grada Solina objavio je na društvenim mrežama da će pomoći sugrađaninu Šimi koji živi u teškim i nehumanim uvjetima, piše Slobodna Dalmacija.

Njegovu najnoviju objavu prenosimo u cijelosti.

"Jutrošnja objava izazvala je jako puno reakcija i koliko god je tema tužna, s druge strane me veseli jer dokazuje obilje ljudskosti među nama.

Iako sam bio upoznat s tim da Šime teško živi i želja mi je bila pripomoć mu, kao i mnoge od vas, i mene je zateklo kako zapravo živi. Kad sam vidio njegove životne uvjete, odmah sam odlučio da mu moramo pomoći i osigurati bolji krov nad glavom.

Ja ću se pobrinuti da se sa strane Grada osigura smještaj, a s obzirom na vaš jako velik interes za pomoći vidjeti način za prikupljanje donacija (bez obzira u kom obliku)", istaknuo je te je nadodao:

"Šime je skroman čovjek i rijetko kad ista traži, ali vjerujem da će ova danas mala gesta izazvati lavinu pozitivnih promjena u njegovom životu i učiniti mu naredni period puno ugodnijim.

Nažalost tek kad vidimo koliko neko nema, postajemo svjesni koliko imamo (i na što sve grintamo). I kad takva situacija izazove u nama reakciju tek onda možemo potvrditi da smo ljudi. U narednim danima dat ću više informacija kako se uključiti i koji su koraci za osiguranje boljeg smještaja i života za Šimu", objavio je na društvenim mrežama Dalibor Ninčević, gradonačelnik Grada Solina, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:53