JESTE LI GA VIDJELI?

SLOVENAC OTIŠAO NA GODIŠNJI ODMOR U HRVATSKU I NIKAD SE NIJE VRATIO Obitelj i prijatelji traže Denisa Časara, posljedni put je viđen u Crikvenici

 

Gornja Radgona – Slovenska policija iz PU Murska Sobota je danas objavila poruku po kojoj obitelj i prijatelji iz okolice Gornje Radgone traže 37-godišnjeg Denisa Časara, koji je nestao prošle srijede, 22. kolovoza.

Prema podacima obitelji i policije, Časar je još 15.8., na Veliku Gospu, otišao na godišnji odmor u Hrvatsko Primorje, gdje se nastanio u apartmanu vlasništvo Dragutina Ivančića, na Strossmayerovom šetalištu 21, u Crikvenici.

Tamo je ostala i Časarova osobna iskaznica, te dug za tri dana boravka.

Posljednji put je bio viđen u Crikvenici 22.8. i od tada se mu gubi svaki trag. Buduću da boluje od dijabetesa i nitko ne zna koliko inzulina ima sa sobom, nužno je da ga se što prije pronađe. Traženi Denis se iz Slovenije odvezao s osobnim automobilom Opel Vectra registarskih tablica MS D4 150.

Denis Časar (rođen: 19.11.1980) visok je 180 centimetara, sportski građen, malo svjetlije kože s kraćom kosom.

Ako je netko opazio opisanu osobu, obitelj i policija mole da to što prije jave u najbližu policijsku postaju (u Hrvatskoj ili Sloveniji), ili da nazovu njegovoga brata Aleksandra na telefonski broj 00386 41 414 276.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:04