MATE RADELJIĆ

SMIJENJENI SAVJETNIK PREDSJEDNICE REPUBLIKE 'Podmeću mi s Pantovčaka, Kolinda glumi žrtvu osvetoljubivog savjetnika'

 
Kolinda Grabar Kitarović i Mate Radeljić
 Davor Pongračić / CROPIX

Nakon što su u časopisu Nacional objavljeni mailovi koje je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović navodno izmjenjivala sa svojim bivšim savjetnikom Matom Radeljićem, Radeljić je za Dnevnik.hr rekao da on u javnost nije pustio niti jedan email.

"Od prestanka obnašanja dužnosti savjetnika Predsjednice Republike do danas, nijedan oblik službene ni privatne komunikacije između mene i predsjednice nije s moje strane javno objavljen niti će ikada biti objavljen", rekao je Radeljić za Dnevnik.hr i dodao da sadržaj u Nacionalu objavljenih emailova nije istinit. Radeljić je dodao da nikada neće objaviti svoju komunikaciju s Predsjednicom ''unatoč tome što ga je smijenila zloupotrebljavajući tajnu službu''. Odbacio je i navode da piše knjigu o šefici države.

''Danas objavljeni tekst smatram podmetanjem iz Ureda Predsjednice kako bi se Kolindu Grabar-Kitarović pokušalo prikazati žrtvom osvetoljubivog savjetnika. U nedostatku bilo kakvog suvislog programa, njezina kampanja očito će se svoditi i na glumljenje žrtve'', zaključio je Radeljić.

Nacional piše da su spomenuti emailovi i SMS poruke jedno od oružja koje krug ljudi blizak stožeru predsjedničkog kandidata Miroslava Škore planira koristiti protiv predsjednice Grabar-Kitarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:34