MOJ POSAO

TVRTKE KOJE ZAPOŠLJAVAJU U SIJEČNJU Traže se liječnici, programeri, prodajni predstavnici, konobari, slastičari, sobarice...

MojPosao izdvaja oglase koji su aktivni ovoga mjeseca: dotjerajte životopise i požurite s prijavama!

Philip Morris Zagreb d.o.o. je povezano društvo multinacionalne kompanije Philip Morris International Inc. (PMI). PMI je vodeća međunarodna duhanska kompanija koja proizvodi šest od petnaest najpoznatijih brendova. Philip Morris Zagreb d.o.o. je u potrazi za Stručnim suradnikom u razvoju poslovanja (m/ž) koji bi se pridružio njihovom prodajnom timu u Rijeci. Idealan kandidat ima završenu visoku stručnu spremu, iskustvo u korištenju Microsoft Office alata te napredno poznaje engleski jezik. Osim toga, ima barem šest mjeseci radnog iskustva te pokazuje samostalnost u radu u visokokonkurentnom okruženju. Na ovom radnom mjestu ćete unaprijediti svoje radno iskustvo inovativnim tehnologijama, uslugama i procesima u raznolikom internom timu te profesionalnom okruženju s klijentima.

Radisson Blu Resort & SPA, Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan je od najvećih resorta u lancu Rezidor grupe. Tražite li dinamično, motivirajuće i visoko profesionalno radno okruženje, postanite dio njihovog tima i prijavite se na neku od sljedećih radnih pozicija: Konobar (m/ž), Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Sobarica (m/ž), Čistač (m/ž), Djelatnik u praonici rublja (m/ž). Rok za prijavu je 29. siječanj.

Favorit sportska kladionica d.o.o. traži kandidate za rad u kladionicama (m/ž) na području Istarske županije. Posao obuhvaća zaprimanje uplata svih vrsta klađenja na uplatnom mjestu, svakodnevno proslijeđivanje podataka prema Centrali, primanje i proslijeđivanje informacija u vezi klađenja igračima te odgovornost prema izvršavanju radnih zadataka. Ukoliko ste marljivi, pouzdani, motivirani, pošteni i imate izražene komunikacijske vještine, prijavite se do 19. siječnja.

Tehnomobil Securitas d.o.o. vodeća je tvrtka na hrvatskom tržištu za projektiranje, dobavu, instaliranje i puštanje u rad sustava tehničke zaštite, te dio najveće svjetske zaštitarske tvrtke Securitas AB. Posljednjih 5 godina Tehnomobil Securitas predvodi tržište i u razvoju softverskih rješenja koja nadopunjuju i optimiziraju postojeće sustave tehničke zaštite. Radi znatnog povećanja obima poslovanja, tvrtka traži .NET programere (m/ž) s iskustvom koji će razvijati i/ili konfigurirati aplikacije te uvoditi nove funkcionalnosti u postojećim aplikacijama iz domene sigurnosnih sustava, osmišljavati nova rješenja/aplikacije u suradnji s inženjerskim timom i prema potrebama tržišta te implementirati zahtjeve krajnjih korisnika. Prijave traju do 30. siječnja.

German Medical Consulting Dubai u uskoj je poslovnoj suradnji sa brojnim tvrtkama i klinikama u Dubaiju i Arapskim Emiratima te bilježi niz uspješno uspostavljenih radnih mjesta za liječnike diljem Europe (Rumunjska, Bugarska, Austrija, Švicarska, Njemačka, Grčka itd.). Kompanija nudi veliku priliku za rad u Dubaiu & Ujedinjenim Arapskim Emiratima za liječnike (m/ž) svih medicinskih smjerova. Prijave traju do 27. siječnja.

Print grupa d.o.o. je tvrtka koja se bavi digitalnim i offset tiskom velikih i malih formata i lider je digitalnog tiska u Hrvatskoj. Njezine su vrijednosti jednostavnost, produktivnost i fleksibilnost. Ovim putem pozivaju sve angažirane i motivirane kandidate da se odazovu na natječaje za radna mjesta: Komercijalist/Voditelj ključnih inozemnih kupaca (m/ž), Offset strojar velikog formata B0 (m/ž), Djelatnik u grafičkoj doradi – više izvršitelja (m/ž). Prijave za sve navedene radne pozicije traju do 21. siječnja.

Grupacija Luxottica je svjetski lider u proizvodnji i prodaji naočala i optičarskih pomagala, sa preko 7.000 optičarskih radnji i trgovina sunčanim naočalama, pretežito u Sjevernoj Americi, Pacifičkom dijelu Azije, Južnoj Africi i Europi. Svjetska prodajna mreža grupacije Luxottica Group prostire se na 130 država, sa neposrednim prisustvom na 30 ključnih tržišta naočalama i optičarskim pomagalima diljem svijeta. Luxottica Group zapošljava otprilike 77.700 djelatnika u cijelom svijetu, a trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Trade Marketing Manager (m/f). Ponuda sa životopisom (hrvatski i engleski/talijanski) možete im poslati do 10. siječnja.

Tehnozavod-Marušić se bavi sistem integracijom, prvenstveno na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava te audio/video sustava. Sa preko 70 zaposlenih i referentnom listom od preko 18.000 ugrađenih sustava vodeća je tvrtka u ovom poslu u Hrvatskoj te traži C# developera (m/ž) koji će sudjelovati u razvoju, održavanju i instalaciji modernih više-platformskih aplikacija. Timski rad ovdje je izrazito bitan, a dio posla koji se odnosi na instalaciju i održavanje je terenski te zahtjeva vozačku dozvolu kao i putovanja. Želite li konstantno učiti i tražiti nova rješenja, prijavite se na oglas do 22. siječnja.

SE-MARK je brend prepoznatljiv kao Panasonic distributer za telekomunikacije i uredsku automatiku, Vip partner i specijalizirani maloprodajni lanac za fiksne i mobilne telefone, informatiku, multimedij i zabavnu elektroniku poznatih brendova, kao i usluga na području fiksne i mobilne telefonije, interneta i televizije. Tvrtka je certificirana u sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001, a trenutno ima oglas za radno mjesto Prodajni predstavnik (prodaja telekom usluga poslovnim korisnicima) (m/ž). Ako ste spremni za rad na terenu, komunikativni i željni unapređenja svojih prodajnih vještina i znanja, a želite zaradu prema svojim sposobnostima, prijavite se do 27. siječnja.

AS Osiguranje traži Agenta u prodaji (m/ž) koji će se pridružiti njihovom uspješnom prodajnom timu. Ukoliko ste timski igrač, fleksibilni, pouzdani i organizirani te znate prepoznati potrebe klijenata i na njih uspješno odgovoriti, prijavu možete poslati do 18. siječnja. Poslodavac nudi transparentna i stimulativna primanja te jasan razvojni put koji kreiraju isključivo vaši rezultati i sposobnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 18:52