VERBALNI OBRAČUNI

BRUTALAN SUKOB KALINIĆA I TV UREDNICE Ona tvrdi da je pobjegao iz studija, on je ponudio drugačiju priču: 'Rekla je da će Bandiću i meni j*** mater!'

 
 Marko Todorov / CROPIX

Pročelnik zagrebačkog Ureda za hitne situacije Pavle Kalinić izašao je jutros iz studija televizije N1 prije početka emisije u kojoj je trebao gostovati i odgovarati na pitanja urednice Sandre Križanec.

Križanec je u eteru emisije "N1 Studio Live” pojasnila da je Kalinić napustio studio nakon “nepoštivanja mjera u dva studija” što je dovelo do “verbalnog razračuna” između voditeljice i Kalinića.

- Možda (je otišao) i zbog toga što je očekivao pitanja na koja ili nema odgovor, ili nema odgovor u pravom trenutku. Ili ako ih ima može ih dostaviti Grad Zagreb u našem mailu, koji ću i uputiti odmah nakon emisije. Jedno od pitanja trebalo je biti i zašto grad nije učinio puno ustupaka, a suočio se s potresom. Za razliku od drugih gradova poput Splita, Rijeke i Osijeka, ukinuo besplatne komunalije na određeno vrijeme, posebno onima koji su stradali u potresu, ograničio naplatu parkiranja i slično. To su trebala biti tek neka od pitanja, a potražit ću ih, kao što sam rekla, pisanim putem. Dakle, odgovore nećemo dobiti, možda ih jednog dana i dobijemo, ali nije što ih nismo dobili mi, nego ih prije svega nisu dobili građani Zagreba - rekla je Križanec.

Zagreb, 310320.
Branimirova ulica.
Konferencija za medije Gradskog ureda za hitne situacije. 
Na fotografiji: Josip Atalic, Pavle Kalinic. 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Kalinić pak ima drugačiju stranu priče. On navodi da Križanec ne iznosi istinu te ističe da je studio N1 televizije napustio zbog nekorektnog ponašanja voditeljice.

- Došao sam u studio gdje su me smjestili, a gospođa novinarka je bila u drugom studiju. Ozvučili su me i čekao sam da me pozovu kada sam čuo da je voditeljica rekla da nabije Bandića na ku*ac. Kasnije je rekla da nabije i Kalinića te da će i meni je*at mater, toliko me isprovocirati da odem iz emisije. Potom sam ušao u drugi studio i pitao gospođu u čemu je problem i napustio studio – priča Kalinić te dodaje da voditeljica nije postavila nikakvo pitanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:53