POLICIJA IMALA PUNO POSLA

VIKEND U ZADRU OBILJEŽILI PROMETNI PREKRŠAJI Privedena tri muškarca zbog vožnje bez dozvole, dvojica bila pod utjecajem alkohola

 Admir Buljubasic / Ilustracija / CROPIX

U nedjelju oko 19.20 sati, na križanju ulica Slavka Batušića i 84. Gardijske bojne HV Termiti u Zadru, 23-godišnjak je bez vozačke dozvole upravljajući otuđenim vozilom, a pod utjecajem alkohola od 2,89 g/kg, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjenja, prenio je Zadarski.hr.

Isti portal piše da su u petak u 8 sati u Zadru policijski službenici zatekli 24-godišnjeg vozača kako također bez vozačke dozvole upravlja motociklom bez registarskih oznaka. Mladić je uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

A u noći na ponedjeljak, u 1.40 sati, u Ulici 4. gardijske brigade HV u Zadru, policijski službenici su zatekli 45-godišnjeg vozača kako prije stjecanja prava na upravljanje vozilom upravlja VW Polom (KR) pod utjecajem alkohola od 1,54g/kg. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:43