JAVIO SE NA FACEBOOKU

Zekanović: Turudiću je propucan auto! Tko je odgovoran? Znamo svi...

‘Tamo je boravio u opskurnom noćnom klubu, s opskurnim likovima kao i brojačem novca na šanku‘

Hrvoje Zekanović

 Screenshot/

Hrvoje Zekanović je na Facebooku objavio video snimku u kojoj komentira vijest koju prvi objavio Jutarnji list da je propucan auto novoizabranom glavnom državnom odvjetniku Ivanu Turudiću. U video snimci Zekanović najviše govori o predsjedniku Zoranu Milanoviću i sugerira da bi Turudić mogao razotkriti što se događalo u noćnom klubu u zagrebačkoj Slovenskoj ulici tijekom lockdowna.

‘Sucu Ivanu Turudiću je propucan automobil i ne treba nas čuditi što se to dogodilo s obzirom na mržnju koju već mjesecima prema Ivanu Turudiću sipaju oporbeni političari.

U tome prednjači predsjednik države Zoran Milanović. Ta količina mržnje, ta retorika kojom se oni služe, može rezultirati isključivo s takvim događajem. To je država kakvu nam oni spremaju, kakvu nam pripremaju. Hrvatska u kojoj nitko neće biti siguran.

Ali ključno je pitanje zašto Zoranu Milanoviću toliko smeta Turudić? Zašto se on toliko usplahirio? Ja ću reći vjerojatan razlog, a gotovo sam siguran u to. Zoran Milanović je svojevremeno u Slovenskoj ulici, u vrijeme onog lockdowna najstrožeg, boravio u onome opskurnom noćnom klubu, s opskurnim likovima, kao i brojačem novca na šanku.

Što se tamo događalo? E možda sazna upravo Ivan Turudić. Veselim se tom trenutku, a Zoran Milanović strepi od tog trenutka.

Ali ipak bih se vratio na onu ključnu činjenicu koja je zapravo strašna. Danas je pucano na automobil Ivana Turudića. Tko je odgovoran, znamo svi‘, rekao je Hrvoje Zekanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 17:36