JUTARNJI DOZNAJE

Propucan auto Ivana Turudića, oglasila se i policija!

Novoimenovani glavni državni odvjetnik je sve prijavio policiji, u tijeku je istraga
 Marko Prpic/Pixsell

NOVO 15:45 Turudićev broj su danas okrenuli i novinari Dnevnik.hr-a kojima se javio ženski glas. ‘‘Nije doma‘‘, pomalo neuvjerljivo rekla im je. ‘‘A i da je doma, ne bi vam dao izjavu‘‘, dodala je.

Pitali su je zašto ne bi te da su vidjeli da je nešto rekao za 24sata. ‘‘Njima sigurno nije dao izjavu‘‘, dometnula je gospođa.

‘‘Nešto im je opsovao‘‘, rekli su joj. ‘‘Aha, to sigurno je. Zato vam i kažem da ga više ne zovete da i vama ne bi isto rekao‘‘, rekla je. Više čitajte OVDJE


15:30 - Čuo sam što se dogodilo. Navodno je on primijetio razbijen retrovizor, pa nešto izvana, otišao je na servis, pa su na servisu u autu našli dva metka. Očekujem da policija priopći o čemu se radi. To je krajnje zabrinjavajuće, ne znamo kada se to dogodilo i je li plod ozračja koje se stvorilo. Odmah sam kontaktirao Medveda i poručio mu neka SOA ili MUP ocijene treba li Turudiću zaštita, rekao je novinarima premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković. Više čitajte OVDJE


15:13 Policijska uprava virovitičko-podravska oglasila se povodom vijesti da je propucan auto glavnog državnog odvjetnika.

- Možemo potvrditi da je I.T. danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja. S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke - poručuju iz PU virovitičko-podravske.


14:38 Kako doznajemo, Turudić je primijetio da mu je automobil propucan u Virovitici. U tom je gradu i odveo automobil na servis.


14:35 Doznali smo nove detalje. U Turudićevom autu pronađena su dva metka. Više čitajte OVDJE.


14:30 Razgovarali smo sa susjedima Ivana Turudića. Više čitajte OVDJE


13:57 Sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je osobni automobil iz vatrenog oružja, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Prema informacijama koje su nam potvrđene iz više izvora, za sada se ne zna ni tko mu je ni kada propucao vozilo.

Naime, navodno je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je rupa nastala, odvezao u servis.

A onda su automehaničari u vozilu pronašli i zrno, pa je postalo jasno da je netko pucao na njegovo vozilo.

Turudić je sve odmah prijavio policiji koja je odmah krenula istraživati slučaj te se provodi očevid na njegovu automobilu.

Ivan Turudić ima dva automobila, manji Volkswagen i Audi Q5. Navodno mu je propucan Q5.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 17:40