ISTOSPOLNA ZAJEDNICA

NAJSRETNIJI DAN SIMPATIČNOG NOVINARA HTV-a 'Ozakonili smo 6 godina naše ljubavi': Pogledajte vjenčanje Dražena Ilinčića

Nakon što su svoju vezu ozakonili, Dražen i Alen s uzvanicima su se uputili na party u svoj stan
Zagreb, 270615. Televizijski novinar Drazen Ilincic sklopio je danas u Starogradskoj vijecnici zivotno partnerstvo sa dugogodisnjim partnerom Alenom Kovacem. Ceremonija je odrzana u uskom krugu bliskih ljudi. Slavlje se nastavilo u njihovom zajednickom stanu.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Bez prevelike pompe, u krugu bliskih ljudi, poznati HTV-ov novinar i književnik Dražen Ilinčić sklopio je u subotu u 19.30 sati u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici životno partnerstvo sa svojim dugogodišnjim dečkom Alenom Kovačem.

Nakon što su svoju vezu ozakonili, Dražen i Alen s uzvanicima su se uputili na party u njihov zajednički stan, gdje su uz catering proslavili njima bitan i vrlo intiman događaj.

Tim činom, odnosno stupanjem u životno partnerstvo Dražen Ilinčić prvo je poznato ime koje je ozakonilo svoju istospolnu zajednicu. Inače, Ilinčić je bio i prva poznata osoba koja je javno priznala svoju homoseksualnu orijentaciju, i to u vrijeme kad je Hrvatska bila puno manje senzibilizirana kad je u pitanju gay populacija, a posebno kad se radi o nekom tko je poznat širokoj javnosti.

Uoči stupanja u životno partnerstvo, kao ni poslije samog čina, Ilinčić nije davao izjave, no u velikom razgovoru koje možte pročitati u Nedjeljnom Jutarnjem ispričao je što ga je motiviralo na taj veliki korak!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:22