STRAVA IZNAD PISTE

DRAMATIČNA SNIMKA IZ AVIONA 'Rekli su da se radi o izvanrednom slijetanju i da se moramo pripremiti na udar'

Nakon čudesnog slijetanja prestravljeni putnici spontano su klicali i aplaudirali pilotu koji ih je uspio spustiti uz pomoć tri četvrtine podvozja
 YouTube / Getty

Na internetu se pojavila dramatična snimka iz kabine zrakoplova Boeing 747 zrakoplovne tvrtke Virgin Atlantic, koja prikazuje atmosferu u trenutku kad je pilot javio prestravljenim putnicima da se pripreme za izvanredno slijetanje sa pokvarenim stajnim trapom.

Zrakoplov s više od 450 putnika trebao je jučer letjeti do Las Vegasa, ali se morao vratiti u londonsku zračnu luku Gatwick, gdje se uspio spustiti nakon nekoliko sati neizvjesnosti.

"Zrakoplov je upravo izveo hitno spuštanje s dva kotača, nemam pojma kako je to izveo", napisao je putnik koji je snimio video u kabini zrakoplova.

Nakon čudesnog slijetanja prestravljeni putnici spontano su klicali i aplaudirali pilotu koji ih je uspio spustiti uz pomoć tri četvrtine podvozja.

Presretni putnici izlaze iz zrakoplova nakon slijetanja (foto: Getty)

Putnik Dan Crane opisao je anksioznu atmosferu uoči slijetanja: "Puni ih je bilo zabrinutih, neki su plakali. Rekli su da se radi o izvanrednom slijetanju i da se moramo pripremiti na udar".

Drugi putnik, Mike Kaufman, opisao je kako su im rekli da zrakoplov ima problem s hidraulikom, ali nisu im rekli da se radi o kotačima.









Sir Richard Branson, vlasnik i osnivač kompanije Virgin, putem Twittera je čestitao pilotima i osoblju na sigurnom i vještom slijetanju. "Moje misli su s putnicima i osobljem, hvala na podršci i strpljenju".

Pogledajte video iz putničke kabine:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:33