NOVI PAR

FOTO: BORIS JOHNSON PRVI PUT U JAVNOSTI S UPOLA MLAĐOM PARTNERICOM Do ušiju se zaljubio u konzervativnu spin doktoricu...

 
Carrie Symonds i Boris Johnson
 Profimedia, SIPA USA

Boris Johnson (55) i njegova djevojka Carrie (30) prvi su se put pojavili zajedno u javnosti od njegova razvoda s Marinom Wheeler s kojom je u braku bio 25 godina, u rujnu prošle godine.

Stručnjak za govor tijela tvrdi da osmijeh gospođice Symonds upućuje na istinske osjećaje prema njezinu odabraniku. Novinari su ih zatekli u šetnji gdje su uz stidljive osmijehe razmjenjivali poglede pune ljubavi, piše britanski Daily Mail.

Bliski prijatelji para, koji su pomogli da se tajna o romantičnoj ljubavi očuva dosad, tvrde da govor njihovih tijela nije ništa novo te da su jako zaljubljeni.

Ako se ambicije bivšega britanskog ministra vanjskih poslova o premijerskoj funkciji ostvare, on i 30-godišnja Carrie Symonds mogli bi kao par ući u Downing Street.

***EXCLUSIVE PHOTO**HIGHER RATES APPLY**UK OUT** 07/02/2018. London, UK. Director of Communications  for the Conservative party, CARRIE SYMONDS (left) is seen speak to Foreign Secretary BORIS JOHNSON (right) as they leave the Natural History Museum in London following the annual Black and White Ball, a fundraiser held by the Conservative Party. Reports have suggested that Carrie Symonds role at the Conservative party is under pressure because of her closeness to Boris Johnson and Michael Gove., Image: 386131444, License: Rights-managed, Restrictions: ***EXCLUSIVE PHOTO**HIGHER RATES APPLY**UK OUT**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Carrie Symonds i Boris Johnson

Symonds je bivša spin doktorica koja je radila za torijevce.

Zasad javnost nagađa žive li Symonds i Johnson zajedno i hoće li ona postati treća gđa. Johnson, no jedno je sigurno - Boris Johnson, koji posjeduje kuću u Oxfordshireu u više je navrata ujutro zamijećen kako izlazi iz Carrieina stana u južnome Londonu, koji je kupila prošle godine za oko 650.000 funta.

Novu godinu par je dočekao u uskome krugu prijatelja, a novogodišnje praznike proveli su u grčkoj vili u vlasništvu Borisova oca Stanleyja u kojoj bivši ministar najčešće ljetuje s djecom.

Medijima nije promaknula ni činjenica da je Carrie Symonds samo četiri godine starija od njegove kćeri Lare Lettice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:46