HOROR

JEZIVA SMRT TIJEKOM NEZAPAMĆENOG GRMLJAVINSKOG NEVREMENA Sišao u garažu da preparkira auto da ga ne poplavi voda pa se utopio

 
 Facebook

Ž. M. (67) iz Požarevca utopio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade tijekom jakog nevremena koje je jučer poslijepodne zahvatilo taj grad u istočnoj Srbiji, javljaju Novosti.

Do kasnih večernjih sati njegovo tijelo nije izvučeno.

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije poduzeća JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena prije godinu dana. Iako ulaz u podzmeni dio ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova jer je ulaz nezaštićen.

Kako su novinarima rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na zemljištu koje je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živio u prizemlju. - On godinama radi u Austriji, ali je sada ovdje jer mu je supruga bolesna i već dva mjeseca je u požarevačkoj bolnici.

Facebook

Facebook

Susjedi opisuju kako je 67-godišnjak sišao u garažu da preparkira auto kako ga ne poplavila voda, te je stradao.

Nevrijeme koje je u srijedu zahvatilo Požarevac ne pamti se u ovom gradu. Jak vjetar obarao je drveće, a kiša je poplavila i zgradu Požarevačke gimnazije i Centra za kulturu.

Podsjetimo, jučer smo izvijestili o dramatičnim prizorima i iz srpskog grada Užica koji je također pogodilo iznimno jako grmljavinsko nevrijeme.

Ulice su se pretvorile u rijeke, o čemu svjedoče i videi objavljeni na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:48