StoryEditor
SAKAĆENJE

JEZIVI NAPAD KOJI JE ZGROZIO JAVNOST Muškarac ljubavniku svoje supruge upao u kuću, svezao ga, uzeo škare i počeo rezati tamo gdje najviše boli

 
U krugu: Alex Bonilla
 Gilchrist County Sheriff’s Office; Profimedia, Sciencephoto RM

Muškarac iz američki savezne države Floride navodno je škarama odrezao penis muškarcu za kojeg je sumnjao da je ljubavnik njegove supruge, piše USA Today. Ured šerifa okruga Gilchrist u Floridi u nedjelju je zbog sumnje da počinio spomenuti zločin uhitio 49-godišnjaka Alexa Bonillu.

Bonillu se tereti da je provalio u muškarčev dom, pod prijetnjom pištoljem muškaraca svezao te ga potom unakazio. Neimenovana žrtva nakon napada je prebačena u obližnju bolnicu i stabilno. Napadnuti muškarac rekao je djelatnicima ureda šerifa da je Bonilla s mjesta zločina pobjegao s njegovim odrezanim penisom.

Bonilla je uhićen nekoliko sati poslije. Ured šerifa rekao je da su cijeli okrug pretražili te da nisu našli još dokaza zločina. Nisu rekli jesu li uspjeli pronaći odrezani penis.

Ured šerifa još uvijek pokušava utvrditi motiv sakaćenja, međutim Bonilla je djelatnicima Ureda rekao da je žrtvu u svibnju ove godine uhvatio u krevetu sa svojom ženom.

Prema policijskom izvješću, dvoje djece bilo je u domu žrtve u trenutku napada.

Bonilli je određena jamčevina u iznosu od 1,25 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2020 09:01