KONAČNO PROGOVORILA

LJUBAVNICA KAPETANA KUKAVICE ‘On i ostatak privilegiranih htjeli su zbrisati helikopterom'

Francesco Schettino, kapetan kruzera Costa Concordia koji je optužen, među ostalim, za višestruko ubojstvo, poznatiji pod nadimkom “kapetan kukavica”, planirao je pobjeći s nasukanog broda helikopterom, otkrila je njegova bivša ljubavnica Domnica Cemortan.

Domnica, koja je i sama pod optužbama da je dekoncentrirala kapetana, tu je činjenicu odlučila podijeliti s javnošću nakon što je istekao njezin ultimatum upućen bivšem dragom, a u kojem ga je prošli tjedan putem Facebooka pozvala da “kaže istinu”.

“Francesco, dajem ti šest dana da kažeš istinu što se dogodilo odmah nakon što si izdao naredbu da se brod napusti”, zaprijetila je.

Budući da nije progovorio, ona jest - za talijanski tjednik Oggi.

Schettino joj je, ispričala je, rekao da ga slijedi na palubu.

- Otišli smo na most 11. Schettino je rekao da ide pogledati stanje broda, no u biti smo bili tamo kako bismo pričekali helikopter. Dok je na brodu počinjao pakao, brz i bezbolan izlaz bio je dogovoren za privilegirane - ispričala je.

Isprva, kad su se popeli na palubu, ništa joj nije bilo jasno.

- Bio je nestrpljiv. U jednom trenutku je rekao da nas nitko ne može vidjeti - prisjetila se i dodala da joj je naposljetku rekao da su se planovi promijenili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 20:00