POLICIJA ČUVALA TAJNU

Natascha Kampusch je otmičaru rodila dijete pa ga zakopala?

Kampusch je sve navode odbacila, ali neki joj ne vjeruju

Natascha Kampusch za vrijeme svog zatočeništva je Wolfgangu Prikopilu rodila dijete, koje je nakon rođenja zakopano u vrtu kuće u kojoj je bila zatočena osam i pol godina, piše Daily Mail . Ovu teoriju pokrenuo je čelnik austrijske opozicijske stranke Heinz Strache, kako bi ilustrirao nemarnost policije u načinu na koji su vodili cijeli slučaj.

Prikopil je Kampusch oteo 1998. godine, a ona je uspjela pobjeći tek 2006. godine. Samo nekoliko sati nakon njenog bijega Prikopil se ubio skokom pred vlak. Kampusch je na tu vijest policajcima navodno viknula : 'Ubojice!'.

Psi tragači su u vrtu navodno pronašli ljudske ostatke, ali istražitelji su zaključili kako su u pitanju bili životinjski ostaci. Ta tvrdnja se danas osporava zbog iznimno oštrig njuha pasa tragača, koji znaju razaznati ljudske ostatke od životnjskih. Policija je navodno pronašla i dnevnik u kojem se spominje dijete, a pronađen je i pramen dječje kose. Svi ovi dokazi odbačeni su jer policija, tvrdi Strache, nije htjela narušiti priču o spašavanju djevojke.

Kampusch je sve navode odbacila, ali priroda njene veze s Prikopilom nikada nije potpuno razjašnjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:57