NEPOPRAVLJIVI DONALD

'NJEZINA KOŽA JE UŽAS, TREBA JOJ J**** DERMATOLOGINJA!' Procurila nova runda Trumpovih uvreda, meta mu je bila poznata pjevačica

 REUTERS

Nakon što je prije nekoliko dana Washington Post objavio snimku Donalda Trumpa na kojoj se vulgarnim i primitivnim rječnikom hvali kako je seksualno napadao žene, Huffington Post jučer je objavio dosad neviđene transkripte s reality emisije "The Apprentice" u kojoj je Trump bio prava zvijezda.

U epizodi iz 2010. godine nazvanoj "Ljepotica i pametnjaković" Trump je ponižavajućim riječima komentirao izgled natjecateljice Emily West, pogotovo "kvalitetu njezine kože".

Trump je tijekom snimanja rekao da West treba "j***no ozbiljnu dermatologiju u trenutku kada je komentirao kojeg od natjecatelja su visažisti bolje pripremili za emisiju. Trump je tijekom snimanja rekao:

- Pretpostavljam da ćete ovo izrezati iz emisije, nemojte ovo sranje staviti na televiziju, znate. Ne želim uništiti njezinu karijeru. Ali njezina koža, njezina koža je užas, u redu? Njoj treba j***no ozbiljna dermatologija - rekao je Trump prema transkriptu koji je objavio Huffington Post.

Trump je West usporedio i s njezinim protukandidatom u emisiji, Lukeom Bryanom:

- Osobno nisam gay, ali mislim da on izgleda bolje od Emily, u redu? - rekao je Trump i pitao svojeg kolegu suca u emisiji, country zvijezdu Tracea Adkinsa što no misli.

- Hmm, mislim da da su za Emily nastojali postići više uglađeni izgled - kazao je Atkins.

- Očito nisi čovjek kojem je koža važna - odvratio mu je Trump.

Kako se dio sa sucima snimao posebno od dijela s natjecateljima, Emily West tek je jučer saznala za Trumpove komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:57