KRVAVA TRAGEDIJA

OTKRIVEN IDENTITET DRUGE ŽRTVE U bombaškom napadu u Bostonu poginula i Krystle Campbell (29)!

 Facebook

Krystle Campbell, 29-godišnjakinja iz Medforda u Massachusettsu druga je žrtva tragičnog bombaškog napada na Bostonskom maratonu.

- Potpuno smo slomljeni. Ona je bila dobra, bila je moja djevojčica, nije nikome ništa skrivila, rekao je njezin otac William A. Campbell za Yahoo News.

Krystal navodno nije trčala maraton već je tamo stigla u pratnji prijateljice čiji je dečko sudjelovao u utrci.

Doktori su njenom ocu rekli kako je Krystal preživjela te da je hitno podvrgnuta operaciji. No, kasnije se uspostavilo kako su je zamjenili za njenu prijateljicu.

Foto: Facebook

Tako je on proveo punih 12 sati u uvjerenju da mu je dijete živo. Istinu je saznao tek kada je nakon operacije.

'Izgubili smo člana svoje proširene obitelji!'

Izrazi sućuti njenoj obitelji stiži iz cijeloga svijeta, a fitness klub u Bostonu u sklopu kojega je radila kao voditeljica restorana izdao je dirljivo priopćenje u kojem su djelatnici poručili kako su "izgubili člana svoje proširene obitelji".

ISTRAŽITELJI DOŠLI DO NOVIH INFORMACIJA Bombe su bile postavljene u ekspres-loncima sa šrapnelima

"Molimo vas uzmite sekundu svog vremena i zapalite svijeću, pomolite se za naš gubitak. Krystle se može lako opisati kao sol zemlje, ali ona je bila još mnogo više od toga", stoji također u njihovom priopćenju.

Foto: Facebook

Podsjetimo, dvije su osobe poginule, a više od stotinu ih je ranjeno, nakon što su u ponedjeljak u ciljnoj ravnini Bostonskog maratona odjeknule dvije eksplozije.

VIDEO, FOTO: 'NAŠE MISLI I MOLITVE SU UZ BOSTON' Na bombaški napad reagirale mnoge slavne osobe!

Eksplozije su se dogodile u dijelu grada inače punom dućana i popularnom među turistima koji se naziva Back Bay: prva u 14.50 prema lokalnom vremenu na sjevernoj stranici ulice Boylston, neposredno prije mosta koji označava dolazak u ciljnu ravninu; druga stotinjak metara dalje i nekoliko sekundi kasnije.

Eksplozije su se dogodile više od pet sati nakon početka utrke i nešto manje od tri sata nakon što su pobjednici prošli kroz cilj. Oko polovica od 27.000 natjecatelja već je bila završila utrku, a u to su vrijeme kroz cilj prolazili uglavnom sporiji amateri.

Snimka ciljne ravnine pokazuje maratonce kako mirno trče, a potom se osvrću i hvataju za glavu dok se s njihove lijeve strane diže visoki stup dima, a gledatelji se pokušavaju skloniti pod obližnji šator.

Nekoliko sekundi kasnije, čuje se i druga eksplozija i vrištanje - za koju je policija priopćila da se dogodila stotinjak metara od prve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:00