UČIONICA UŽASA

Ovo je profesorica povijesti kojoj je Kosta K. upao u kabinet: Prvo je upucao nju, a onda krenuo po prijatelje

Profesorica povijesti, Tatjana Stevanović, sa teškim je ozljedama prevezena u bolnicu i kako navodi MUP Srbije - i dalje se bori za život

Profesorica povijesti Tatjana Stevanović

 /Osnovna škola Vladislav Ribnikar

Nastavnica povijesti Tatjana Stevanović i dalje se bori za život nakon što je 14-godišnji Kosta K. u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru krenuo u krvavi pohod.

Kako piše Nova.rs, osumnjičeni je učenik jutros oko 8 sati upao u školu i ubio osmero djece i zaštitara. Najprije je ubio zaštitara Dragana Vlahovića, a zatim krenuo pucati po hodniku.

Blic.rs piše kako učenici pričaju kako je njihov kolega dobio jedinicu iz povijesti te da je tada ‘poludio‘. ‘Upucao je učiteljicu u kabinetu, a onda i školske prijatelje. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber", kazali su.

Inače, Kosta K. je više puta sudjelovao je na natjecanjima iz matematike i dobivao pohvale, a lani je osvojio i treće mjesto na općinskom natjecanju iz povijesti.

Profesorica povijesti, Tatjana Stevanović, sa teškim je ozljedama prevezena u bolnicu i kako navodi MUP Srbije - i dalje se bori za život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:15