NASRTLJIVA GOSPOĐA

POSVOJITELJICA HTJELA SILOVATI NESUĐENOG POSINKA 'Stvarno ne znam što me spopalo...'

 Facebook / Facebook

43-godišnja Christy Lynn Jaski iz američke države Sjeverne Karoline bila je u postupku usvajanja 14-godišnjaka s Filipina, ali dječak ju je toliko privlačio da ga je ubrzo počela ljubiti i pipkati, pa se čak jednom prilikom popela na njega i, kako je priznala prijateljici, morala se boriti s porivom da ne "ode dalje".

Kako piše Independent, čitava serija takvih incidenata događala se u njezinoj kući između prosinca 2014. i siječnja 2015. godine. Jaski je na sudu priznala krivnju prema tri točke optužnice za seksualno napastovanje maloljetnika. Za priznanje je zauzvrat osuđena na uvjetnu kaznu pod nadzorom te će pored toga sljedećih 30 godina biti registrirana kao seksualni prijestupnik.

Prema pisanju Wilmington Star Newsa, dječak je rekao da ga je Jaski krivila za navedene incidente te je govorila da ne zna "kako je među njima došlo do te točke". Istragu je pokrenula policija iz Wilmingtona kad je Jaski svojoj prijateljici u Filipinima poslala poruku u kojoj je navela da je ljubila dječaka kojeg je spominjala kao "svog sina".

Neimenovani dječak odveden je iz doma i premješten u drugu državu, te je navodno "dobro".

Facebook / Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:29