INTERNETOM DO SVEGA

Predsjednik Ukrajine kupio drogu na Internetu

Viktor Janukovič donio je na sastanak vlade kokain i marihuanu koje je kupio preko Interneta kako bi pokazao koliko je lako nabaviti drogu.

Ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič donio je na sastanak vlade kokain i marihuanu koje je kupio preko Interneta kako bi pokazao ministrima koliko je lako nabaviti drogu u njihovoj zemlji.

Janukovič je pokazao uzorke kokaina i marihuane za koje je rekao da su njegovi suradnici kupili na Internetu te zatim oštro kritizirao vladu jer ne poduzimaju ništa u sprečavanju šverca droge.

"O kakvom poslu možemo razgovarati ako je preko Interneta moguće kupiti čitavu paletu narkotika ", upitao je ljutito ukrajinski predsjednik na ministarskom sastanku gdje je pred svima otvorio torbu krcatu uzorcima kokaina, marihuane i ilegalno nabavljenih lijekova.

Njegova politička suparnica, bivša premijerka Julija Timošenko, izjavila potom da bi predsjednik trebalo sankcionirati zbog ovog poteza rekavši kako "Ako je Janukovič kupio kokain, to povlači kaznu zatvora do 10 godina za dilanje droge".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 07:30