SLIJEPI PUTNIK

SAJLOM SE PRIKVAČIO ZA PODVOZJE ŠVEDSKOG AUTOBUSA U CRNOJ GORI PA TAKO MISLIO UĆI U RH Tijekom kočenja su se iznenada čuli jauci, a on se dao u bijeg

Ilustracija
 Antonio Bronic / REUTERS

Crnogorska policija uhitila je u Tivtu ilegalnog migranta iz Libije koji se pokušao domoći Europske unije sakrivši se u podvozju turističkog autobusa švedskih registarskih oznaka, objavio je u petak lokalni tivatski radio.

Prema saznanjima tog radija, u srijedu, dok je skupina turista boravila u Podgorici, ilegalni migrant se sajlom „prikvačio“ za pod autobusa koji je vozio turističku turu kroz Crnu Goru.

Nakon obilaska Skadarskog jezera, autobus je stigao u Tivat, grad na crnogorskoj obali, gdje su turisti trebali prenoćiti.

Tijekom zaustavljanja, hidraulični sustav je počeo spuštati autobus što je ugrozilo „slijepog putnika“, pa su se iznenada ispod autobusa začuli jauci.

Kada je vozač ponovo startao motor, a autobus se podigao, migrant je krenuo bježati tivatskim ulicama. No, ubrzo su ga sustigli crnogorski policajci i priveli upravi za zbrinjavanje migranata koji su ga vratili u Podgoricu i smjestili u prihvatni centar za migrante.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:27