VELIKA TRAGEDIJA

STRAŠNA SMRT DJEČAKA KOJI JE DIGAO NA NOGE CIJELU BOSNU Otkriveno od čega je umro mali Konstantin, tražile su ga tisuće ljudi, stigli su prekasno...

 Facebook

Obdukcija je otkrila uzrok smrti 10-godišnjeg dječaka Konstantina Stijepića, čije je tijelo pronađeno u nedjelju dva kilometra od obiteljske kuće u selu Labucka, na području općine Lopare u Bosni i Hercegovini.

- Po naredbi tužitelja Okružnog tužiteljstva Bijeljina izvršena je obdukcija tijela desetogodišnjeg dječaka Konstantina, koje je pronađeno 12. ožujka na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana uslijed pothlađivanja - potvrđeno je za Avaz.ba u Okružnom tužiteljstvu Bijeljina.

Tijelo nesretnog dječaka pronašli su lovci Lovačkog društva „Bišina“ iz Šehovića, a tijelo je bilo na nepristupačnom terenu. Šest dana tražilo ga je tisuću i pol pripadnika policije, vojske i spasilačkih službi, a na kraju su ga pronašli lovci, ali bilo je prekasno. Bila je to jedna od najvećih potraga na prostorima sjeveroistočne BiH.

Prema nekim pretpostavkama, autistični dječak mogao je nastradati dan nakon udaljavanja od kuće, jer je u noći između utorka i srijede padala kiša i na planini je bilo izuzetno hladno. Konstantin, koji je bolovao od autizma, osim roditelja, ima i dvije godine stariju sestru koja ide u osnovnu školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:08