KRIZA U SAARBRÜCKENU

U restoranu 'Dubrovnik' u njemačkom Saarbrückenu zabarikadirao se krvavi i naoružani muškarac

 cc

Zet vlasnice restorana 'Dubrovnik' u njemačkom gradu Saarbrückenu izazvao je u nedjelju kaos nakon što je u prijepodnevnim satima upao u lokal i svima prisutnima dreknuo: 'Marš van!'.

Robert S. (43) u restoranu inače radi kao kuhar, a čim je u potpuno rastrojenom stanju, navodno krvav i naoružan, sve goste i osoblje istjerao iz lokala, telefonom je nazvao svoju suprugu, s kojom navodno već neko vrijeme nije u dobrim odnosima i ne živi s njom, koja je zatim nazvala policiju.

Na mjesto događaja sjatio se veći broj policijskih ekipa, pozvana je i antiteroristička jedinica, došli su i brojni pregovarači. U policiji napominju da nema nikakvih indicija da je Robert terorist, ali što ga je dovelo u stanje teške psihičke rastrojenosti nije jasno.

Kasnije su izvijestili da su Roberta specijalci svladali u podrumu te da su ga zatekli lakše ozlijeđenog, s površinskim ranama.

Inače, na internetskoj stranici restorana navodi se da nudi balkanske specijalitete, a kao vlasnica je navedena Stojanka Sandeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:55