WHIP NAE NAE

VIDEO: JESTE LI IKAD VIDJELI OVAKVE POKRETE? Tinejdžerica nije mogla znati što će se dogoditi kada je izazvala policajku na dvoboj

 Screenshot/Aaliya Taylor/Facebook

Policajka u Washingtonu stigla je na intervenciju u park u ulici K u ponedjeljak, jer je policija zaprimila dojavu o tučnjavi, prenosi Daily Mail.

Kad je stigla na lice mjesta, policajka je uočila 17-godišnju Aaliyju Taylor kako pleše na poznati pjesmu Watch me (Whip/Nae Nae) repera Silenta.

Policajka je tada navodno rekla djevojci da ona pleše bolje, na što je tinejdžerica službeno izazvala policajku na plesni dvoboj koji je ova prihvatila.

Vrlo je brzo tinejdžerici postalo jasno da je policajka dostojan takmac u plesnom suočavanju. Policajku, čiji je identitet za sada nepoznat, ponešto je smetala njezina brojna oprema, no to je nije sprječilo u pokazivanju impresivnih plesnih poteza.

Aaliya je školski demonstrirala Whip i Nae Nae, vjerujući da će to biti dosta, no policajka je vještom improvizacijom pomutila planove tinejdžerice.

Mlada je djevojka je rekla da je inače sumnjičava kada se radi o policiji, no dodala je da joj je ovaj susret promijenio mišljenje. 'Zagrlila me je sa smješkom i pitala kako se zovem. Pomislila sam kako bi bilo odlično da je više policajaca poput nje', rekla je Aaliya.

Video je u trenutku objave pogledan 950 tisuća puta, a navodno su djevojka i policajka plesni dvoboj proglasile remijem.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 19:13