NA 132 STRANICE!

EKSKLUZIVNO U NOVOM LIKEU Otkrivamo koji kafići u centru grada toče alkohol djeci, a saznajte i koji se sve opasni spojevi nalaze u ruževima

U posljednjih godinu dana 85 posto srednjoškolaca pilo je alkohol. Više od polovice maturanata pije i nekoliko puta mjesečno, a alkohol je, pokazuju najnovija istraživanja, dostupan i učenicima osnovnih škola. Magazin Like! odlučio je provjeriti na terenu koliko je djeci piće dostupno. Zamolili smo dva srednjoškolca, uz dozvolu njihovih roditelja, da u kafićima u centru grada pokušaju naručiti pivo. Koliko ih je konobara odbilo poslužiti i tražilo ih osobnu iskaznicu saznajte u nedjelju u novom broju Like!-a.

Po prvi put Like!, najveći vodič za svakodnevni život na hrvatskom tržištu, izlazi na čak 132 stranice . Više od 150 ideja za poklone, savjeti stručnjaka za pripremu savršene purice i toplih zimskih napitaka, odabir i njega bora i božićne zvijezde, samo su neke od tema koje je u svom ogromnom božićnom specijalu pripremio ove nedjelje magazin Like!

Osim specijala o Božiću, u kojem osim navedenih tema donosimo i detaljan program adventskih događanja u najvećim hrvatskim gradovima, predstavljamo četvero ljudi koji zarađuju na Božiću, kreativce koji će vam pokazati kako sami možete napraviti poklone za najdraže, a veterinari su nam objasnili kako ljubimce zaštititi od buke pirotehnike. Uz svaki Like poklanjamo božićnu čestitku, a u ovom broju u velikom nagradnom natječaju čitatelji mogu osvojiti čak 100 poklon paketa Schwartzkopf Proffesional kozmetike.

Osim božićnih tema, Like! je istražio i tržište make-upa. Od vodećih toksikologa i epidemiologa saznali smo sve o opasnim spojevima koji se nalaze u dekorativnoj kozmetici, a po prvi put za 20 crvenih ruževa različitih brendova iz hrvatskih dućana, u cjenovnom razredu do 100 kuna, možete doznati koliko točno olova sadrže.

Ovaj smo mjesec testirali i kreme za ruke, panettone iz trgovina, doznali sve o kupovini putem interneta i prikupili savjete za svladavanje dosadne zimske prehlade i gripe. Mega Like! na 132 stranice možete pronaći u nedjelju uz Jutarnji list za samo 3 kune!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 02:58