SNIMKA POSTALA HIT

VIDEO: NAMJERILI SU SE NA KRIVOG PENZIONERA Nevjerojatna snimka iz kladionice, nemilosrdni 85-godišnjak pretukao i potjerao tri naoružana pljačkaša

 
 youtube screenshot

Iz irskog gradića Glanmirea stiže nevjerojatna snimka propale pljačke kladionice, a apsolutni heroj dana na zelenom otoku postao je 85-godišnji Denis O'Connor. Neustrašivi gospodin potjerao je čak trojicu naoružanih i agresivnih pljačkaša, a snimka nadzornih kamera postala je apsolutni hit diljem svijeta.

Na snimci se vidi kako trojica pljačkaša upadaju u kladionicu naoružani čekićima i puškom. Dvojica su nasrnuli na poslovođu Tima Murphyja zahtijevajući da otvori sef, a jedan je s puškom na distanci pokušao držati O'Connora i još jednog posjetitelja kladionice. Međutim, nije računao na neustrašivog O'Connora koji je u 30-ak sekundi na nevjerojatan način riješio cijelu situaciju. Zaletio se iza pulta, nasrnuo na pljačkaša čekićem, par sekundi se hrvao s njim i potjerao ga iz poslovnice.

Drugi naoružani pljačkaš sa sačmaricom, vidjevši s kakvim 85-godišnjakom ima posla, također je pobjegao glavom bez obzira. Gospodin O'Connor se potom okomio na posljednjeg lopova kojeg je doslovce izbacio kroz vrata, za kraj ga je opalio i nogom.

- Zauvijek ću biti zahvalan tom penzioneru - rekao je zaposlenik kladionice Murphy.

Policija je objavila da intenzivno traži pljačkaše, ali je usput sugerirala građanima da ne glume heroje u pljačkama.

S druge strane, gospodin O'Connor odbio je sve zahtjeve za intervjue i poručio tamošnjim medijima da se ne želi eksponirati i da želi ponedjeljak provesti igrajući mini-golf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:11